Ligt jouw skipak al klaar voor je wintersportvakantie? Shop alle benodigdheden bij deze 4 winkels in De Hoven Passage

Skipak

Wat is de perfecte manier om de natte Nederlandse wintermaanden door te komen? Een wintersportvakantie boeken, natuurlijk! Haal de skipak maar van zolder. Op de piste blijf je lekker in beweging en pak je meer dan genoeg vitamine D. Heb jij alle spullen al in huis om je wintersporttrip tot een succes te maken? In De Hoven Passage vind je gegarandeerd wat je nodig hebt.

Scapino: jouw hippe skipak compleet maken

Op de piste ben je nergens zonder de juiste jas, broek en schoenen. Daarom bevelen we je warm aan om voor je vertrek nog even langs te gaan bij Scapino. Hier vind je alle benodigdheden voor jouw winterse outfit. En hier ontdek je ook dat een stijlvol skipak voor je wintersportvakantie niet duur hoeft te zijn. Dat loont. 

Kruidvat: zonnebrand en reisverpakkingen

De doorgewinterde skiër of snowboarder weet één ding zeker: zonder zonnebrand op de piste ben je nergens! Race daarom voordat je op reis gaat snel nog even langs Kruidvat om een extra fles zonnebrandcrème te halen. Wil je graag zonder al te veel bagage op reis? Overweeg dan ook om van je belangrijkste verzorgingsproducten een kleinere variant mee te nemen voor in je skipak. Zo weet je zeker dat je niet te veel crèmes en deodorant meesjouwt.

Grand Optical: beschermde ogen op de piste

We zeiden het al: op de piste schijnt de zon lekker fel. Des te belangrijker dat je je ogen goed beschermt. Heb je nog geen zonnebril in huis? Haal die dan snel bij Grand Optical. Zo kun je genieten van de zon én van het mooie uitzicht. Daarnaast is het ook nog eens een stijlvolle aanvulling op je skipak.

Candy Shop: snacks voor onderweg

Of je nu met de auto, de bus, de trein of het vliegtuig gaat, de reis naar je wintersportbestemming kan best een tijdje duren. Hoe kom je die door zonder chagrijnig te worden? Precies: door voor vertrek nog even groots in te slaan bij de Candy Shop! Je vindt hier beste snacks voor onderweg. Koop ook nog wat extra’s voor op de piste. Zo heb je altijd wat lekkers bij je in je skipak. Tip: maak vrienden door tijdens de reis ook wat lekkers uit te delen aan onbekenden.