CREAMARKT zaterdag 28 september

Na een aantal jaren van afwezigheid keert de CREAMARKT terug naar De Hoven Passage! Op zaterdag 28 september, tussen 10.00 en 16.00 uur, zal het bruisen van creativiteit. Je kunt genieten van een winkelcentrum vol met stands waar talloze creatieve hobbyisten hun passie delen en hun prachtige creaties aanbieden.

Een dag vol belevenis en inspiratie
Dankzij de inspanningen van de eigenaren van Hobbyvoordelig is het gelukt om bijna 40 standhouders samen te brengen. Deze enthousiaste hobbyisten zijn klaar om hun kunstwerken, ambachten en unieke handgemaakte producten te tonen. Van kaarten maken en schilderkunst tot haken en breien, de CREAMARKT biedt voor elk wat wils.

Leuke demonstraties en workshops
Naast de diverse stands worden er ook interessante demonstraties gegeven, waarbij bezoekers kunnen leren over verschillende technieken en materialen. Bovendien zijn er workshops waar iedereen actief aan kan deelnemen, van jong tot oud. Dit maakt de CREAMARKT niet alleen een plek om te kijken, maar ook om te ervaren en zelf creatief bezig te zijn.

Kom langs en laat je verrassen door de creatieve talenten in De Hoven Passage. De CREAMARKT is een evenement dat je niet wilt missen!