Services

Bereikbaarheid

In de parkeergarage van De Hoven Passage kun je je elektrische auto opladen bij een van de laadpalen. Dat kan op de 1e etage en 4e etage van de parkeergarage.

Bij De Hoven Passage kun je ook je brommer of scooter stallen. Je kunt deze kwijt in dezelfde stalling als die voor fietsers.

Je bent van harte welkom om De Hoven Passage met de fiets te bezoeken. Je kunt je fiets kwijt in de overdekte fietsenstalling aan de Papsouwselaan, naast de wasserette.

 

De Hoven Passage is makkelijk met de auto te bereiken. Je kunt je auto kwijt in de parkeergarage. Er zijn ruim voldoende plekken beschikbaar en een lift of roltrap brengt je meteen naar het winkelcentrum. De eerste drie uur parkeer je gratis, aangeboden door de winkeliers.

Praktisch

In de Hoven Passage kun je naar het toilet. De openbare toiletten bevinden zich naast Klein Seinpost en de Wibra.

Geld pinnen? Dat kan bij de pinautomaten onder Delft Hoog of in The Readshop Kempers.

Er is een pakketpunt in De Hoven Passage op Martinus Nijhofflaan 32A, naast de Ori Mart en tegenover Klein Seinpost. Hier kan je pakketjes laten bezorgen en ophalen op een moment dat het jou uitkomt.

Familie

De babyverschoningsplekken bevinden zich naast de openbare toiletten naast de Wibra en naast de openbare toiletten tussen Amy’s Koffie & broodjes en Klein Seinpost in.

Kom je met de hele familie naar de Hoven Passage? Dan kun je je auto kwijt in de parkeergarage op de 1e verdieping. Daar zijn speciale familieparkeerplekken.

Met Place2B bied De Hoven Passage een leuke gratis activiteit voor de jongste bezoekers van het centrum. Place2B is een laagdrempelige ontmoetingsplek en een geschikte ruimte ter ondersteuning van activiteiten die in de Hoven plaatsvinden (bijvoorbeeld voor workshops).

Ook kunnen er kleinschalige kinderfeestjes worden gehouden in Place2B.  Place2B is van woensdag – zaterdag  van 12.00 – 17.00 uur geopend.

Aanvragen voor evenementen, vergaderingen of een rondleiding kunnen worden gemaild naar info@place2b-delft.nl

Veiligheid

We bieden je graag een zo veilig mogelijk bezoek. Wil je iets aan ons melden? Je bereikt de beveiliging via het telefoonnummer 015 – 206 11 50.

Beveiliging van De Hoven poseren

Iets kwijt of juist iets gevonden? Voor de gevonden voorwerpen kun je terecht bij de servicebalie van Jumbo en Dirk van den Broek.

Ongelukje gebeurd? Voor de EHBO-kit kun je terecht bij de servicebalie van Jumbo en Dirk van den Broek.

In de Hoven Passage bevindt zich een AED. Deze bevindt zich bij de servicebalie van Jumbo en Dirk van den Broek.

Toegankelijkheid

Bezoek je de Hoven Passage met een rolstoel? Goed nieuws: de hele Hoven Passage is rolstoelstoegankelijk.

In de parkeergarage en op het parkeerdek van de Hoven Passage vind je speciale invalidenparkeerplaatsen. Je vindt ze vlak bij de lift.

Ben je op zoek naar een lift? Je vindt deze naast de Jumbo in het winkelcentrum, die brengt je naar de parkeergarage. De lift naast de Hema brengt je naar het parkeerdek.

In de Hoven Passage kun je gratis naar het invalidentoilet. Dat kan naast de Wibra.