DINOweken in De Hoven!

Van 5 t/m 24 juli kun je sparen voor gratis kaartjes voor de vertoning van de film ‘The Good Dinosaur’ op maandag 5 augustus. De film wordt voorafgegaan door een rondleiding in DOK, waar deze zomer een indrukwekkend skelet van een echte Triceratops te bewonderen is.

Bij alle winkels kun je een spaarenvelop halen. Het concept is eenvoudig: plaats kassabonnen van twee verschillende winkels in de spaarenvelop, met een gezamenlijk minimum bedrag van €20,-. Deze spaarenveloppen kunnen vervolgens gedeponeerd worden in de speciale inleverbox in het winkelcentrum. Elke ingezonden spaarenvelop biedt een kans op vier gratis filmkaartjes en de rondleiding in DOK. Een leuk uitje in de zomervakantie.

Hoe werkt het:
Haal een spaarenvelop op bij een van de deelnemende winkels in De Hoven Passage. Verzamel kassabonnen van twee verschillende winkels met bij elkaar opgeteld een minimum bedrag van €20,-. Plaats de kassabonnen in de spaarenvelop en deponeer deze in de inleverbox die op het plein bij Martinus Eten & Drinken staat.

Er is geen limiet aan het aantal spaarenveloppen dat je kunt inleveren; hoe meer je inlevert, hoe groter de kans op de gratis filmkaartjes en de rondleiding in DOK.