Let’s Play gaming event op zaterdag 19 augustus

Let's Play banner

De Hoven Passage wordt op zaterdag 19 augustus van 12.00 tot 16.00 uur omgetoverd tot een speelparadijs tijdens het Let’s Play event. Kinderen, jongeren en gamers van alle leeftijden worden uitgenodigd om deel te nemen aan een middag vol plezier, spanning en ontmoetingen met enkele iconische figuren uit de gamewereld.

Let’s Play meet & greets

Op het Let’s Play evenement kunnen bezoekers zich verheugen op Meet & Greets met niemand minder dan Super Mario, Yoshi en Pikachu. Fans krijgen de unieke gelegenheid om hun geliefde gamekarakters van dichtbij te ontmoeten en onvergetelijke foto’s te maken als blijvende herinneringen. Bekijk hier de tijden van de meet & greets.

Gaming

De Gaming Area wordt de ultieme hotspot voor gamers en videospelenthousiastelingen. Deze area is in de lege winkelruimte naast Hans Anders. Hier kunnen bezoekers zich onderdompelen in een breed scala aan games en uitdagingen. Zo zijn er maar liefst 2 game toernooien: Mario Kart en Super Smash Bro Ultimate. De deelnemers maken kans op een mooie prijs van Nerds Like Us!

Pokémon

Doe mee aan de quiz: Welke Pokémon is het? en maak kans op een leuke prijs. Kinderen kunnen ook hun eigen Pokémon kaarten meebrengen en deze ruilen met andere kinderen. Nerds Like Us! Geeft deze middag ook nog eens 15 % korting op hun gehele assortiment.

Comics en Manga

The ReadShop Kempers geeft deze middag tijdens Let’s Play stapel korting op hun assortiment comics en manga’s en organiseren een spelletjes tafel.

NERF challenge

Een van de hoogtepunten van het evenement is de NERF Challenge. Deelnemers kunnen deelnemen aan een spannende NERF-blastwedstrijd, waarbij ze hun precisie en behendigheid kunnen laten zien. Gewapend met NERF-blasters kunnen de deelnemers strijden om leuke prijzen te winnen.

 

Let's Play Kom je ook?
Meer weten? Klik hier Let’s Play gaming event