Meet and Greet jouw tekenfilmhelden in De Hoven Passage

Meet and greet

Meet and Greet tekenfilmhelden in De Hoven Passage Zaterdag 24 februari komen heel veel tekenfilmhelden naar De Hoven Passage in Delft. Vanaf 13.00 uur zijn Bing & Flop, Marshall & Chase én Sonic in het winkelcentrum voor een Meet and Greet met al hun (kleine) fans.

Bing & Flop – nabij de Wibra

Het lieve konijntje Bing geniet van de vrolijke peutertijd en ontdekt grote verhalen in de kleine, dagelijkse dingen in het leven. Hij is speels en zit vol energie! Bing brengt zijn vriendje Flop mee dus dubbelveel plezier.

Chase & Marshall – nabij Mooi

Chase is een Duitse herdershond. Hij houdt ervan om de leider van de groep te zijn met zijn natuurlijke leiderschapsvaardigheden en atletische bewegingen.
Marshall gaat altijd door het vuur met zijn geweldige brandweerwagen! Marshall is een dalmatiër en staat altijd klaar voor actie. Hij is altijd enthousiast en doet soms een beetje gek.

Sonic – nabij Martinus

Sonic is de immens populaire en stoere held die bekend staat om zijn ongelofelijke snelheid. Zijn bijnaam is de Blue Blur, omdat hij zo snel kan rennen dat je alleen een blauwe waas voorbij ziet vliegen! Hij rent snel, denkt snel en eet zelfs snel! Sonic is altijd op zoek naar het volgende avontuur, de volgende uitdaging en de volgende overwinning. Ben jij al klaar voor de Meet and Greet?

Meer weten

Kom op zaterdag 24 februari naar winkelcentrum De Hoven Passage en ontmoet de allerleukste tekenfilmhelden. Meer weten? Klik hier.