Nieuw in De Hoven Passage: Senorita Fashion

Buitenkant van Senorita

In de Hoven Passage Delft vind je sinds kort een nieuwe modewinkel: Senorita Fashion. Deze kledingwinkel is de ultieme bestemming voor vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle en trendy kleding. Met ruim vijftien jaar ervaring in de modewereld heeft Senorita een reputatie opgebouwd als dé plek waar elke vrouw de perfecte outfit kan vinden.

Kleding voor elke gelegenheid

Senorita had al verschillende vestigingen in het centrum van Delft, Den Haag, Nieuwegein en Zoetermeer, en is nu dus ook in de Hoven Passage te vinden. Bij Senorita Fashion vind je allerlei kledingstukken die je look naar een hoger niveau tillen. Of je nu op zoek bent naar een prachtige blouse, een stijlvolle jurk, een comfortabele broek of accessoires die je outfit compleet maken: bij Senorita vind je het.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar de collectie van Senorita Fashion? Kijk op de website voor een indruk van de verschillende merken of volg de winkel op Instagram. Benieuwd naar de openingstijden en praktische informatie? Bezoek dan de winkelpagina op onze site.

binnenkant van senorita fashion met de tafels met broeken er op en de kledingrekken