Vind de mooiste nieuwe stappers: 3 winkels met schoenen voor jou in De Hoven Passage

Schoenen

Je schoenen maken een belangrijk onderdeel uit van je outfit. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, je wilt graag goed voor de dag komen. Gelukkig vind je in De Hoven Passage meerdere schoenenwinkels die jou hiermee verder kunnen helpen. In deze winkels vind je schoeisel voor elke gelegenheid: thuis of op het werk, voor op een feestje of tijdens het sporten.

Voor ieder wat wils bij Van Haren

Van Haren is al jarenlang specialist op het gebied van schoenen. Voor betaalbare stappers moet je bij Van Haren zijn. Ook bekendere merken, vooral op sportgebied, zijn hier te verkrijgen. Van Haren heeft inmiddels meer dan 140 winkels in heel Nederland, en een daarvan vind je in De Hoven Passage in Delft. Je vindt er schoenen voor dames, heren en kinderen. Ook voor accessoires, zoals tassen en riemen, kun je bij Van Haren terecht. Maar ook voor veters, schoenzooltjes en allerlei andere hulpmiddelen die ervoor zorgen dat jouw nieuwe schoenen nog lekkerder lopen.

Veel schoenen voor weinig bij Scapino

De schoenenwinkel voor iedereen! Dat is Scapino ten voeten uit. Je vindt er voor dames, heren en kinderen, voor chique gelegenheden of juist voor een avontuurlijke vakantie, voor op het werk of in de vrije tijd. Bij Scapino vind je in het assortiment bekende merken als Adidas, Asics, Bjorn Borg, Calvin Klein, Gaastra, K-Swiss en nog veel meer. Voor elke portemonnee vind je hier een sandaal, slipper, laars of hak. De Scapino-winkel in De Hoven Passage is elke dag open – op vrijdagavond zelfs tot 20.00 uur.

Schoen stuk? Meld je bij Bennink de Schoenmaker 

Zijn je huidige stappers nog prima in orde, maar laat alleen de zool of hak los? Daar weet Bennink de Schoenmaker wel raad mee. Bennink de Schoenmaker is dé specialist op het gebied van schoenreparatie in De Hoven Passage. Al meer dan veertig jaar repareert Schoenmakerij Bennink de schoenen van zijn klanten. Door al die ervaring levert Bennink hoge kwaliteit en ben je verzekerd van het grootste vakmanschap. Wanneer je hier je de hakken en zolen van je schoeisel laat repareren, krijg je ze terug als nieuw. Maar ook het aanbrengen van ritssluitingen, hielvoeringen en stik- en plakwerk en zelfs het oprekken van schoenen vindt hier plaats.