Verwen je vader: 3 tips voor Vaderdag van De Hoven Passage

vader die een high five aan zijn dochter geeft tijdens Vaderdag

Ben jij ook zo’n fan van jouw vader? Dan is Vaderdag de perfecte dag om hem eens lekker te verwennen. Maar hoe doe je dat precies? Met onze drie cadeautips  van De Hoven Passage kom je er gegarandeerd uit.

Barbecue voor een heerlijke zomer avond

Deze barbecue van de Blokker is de ultieme manier om je vader deze zomer te laten stralen als een echte buitenkok. Je kunt hem moeiteloos verplaatsen naar de perfecte plek in de tuin. Niet alleen een handig cadeau omdat jouw vader dan voor het eten zorgt, maar ook omdat barbecueën nu eenmaal heel gezellig én lekker is: samen rond de barbecue staan, genieten van het knisperende vuur en de heerlijke geur van gegrilde vlees of groenten.

Klassieke Casio Horloges

Verras je vader met een stijlvo Casio-horloge van Lucardi in de Hoven Passage. Dit tijdloze en klassieke horloge is een fantastisch cadeau dat je vader elke keer als hij naar de tijd kijkt herinnert aan jullie band. Met een zilverkleurige roestvrijstalen kast en armband past dit accessoire perfect bij elke gelegenheid. Het horloge is niet alleen stijlvol en duurzaam, het is ook nog eens functioneel, met een datumaanduiding en waterbestendigheid tot 50 meter.

Etentje bij Martinus tijdens Vaderdag

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om je vader eens goed in de watten te leggen. Hem meenemen naar Martinus Eten en Drinken in de Hoven Passage is garantie op genieten. Ook biedt het de perfecte mogelijkheid om samen de onderwerpen te bespreken waar jullie normaal gesproken niet aan toekomen. Dankzij het uitgebreide menu is bij Martinus Eten en Drinken voor iedereen wat lekkers te vinden.