De Hoven Passage in het teken van Valentijnsdag

Overhandig liefdespakket
Het zal je vast niet ontgaan zijn: op 14 februari was het weer Valentijnsdag! Ook in De Hoven Passage was het die dag feest, met dank aan een liefdevolle Valentijnsactie.

Op de foto met je geliefde

Het Valentijnsfeest begon in De Hoven Passage al op zaterdag 11 februari. Bezoekers konden toen romantische polaroidfoto laten maken. En niet zomaar eentje: ze konden op de foto met een groot Valentijnshart met daarop de tekst I love you to the moon and back’. Als dat geen liefde is…

Liefdespakket voor twee

De Valentijnsactie was een groot succes: in totaal werd er meer dan 150 polaroidfoto’s gemaakt. En natuurlijk werd de foto ook massaal gedeeld via stories op Instagram en Facebook. Daarmee maakten deze deelnemers ook meteen kans op een prachtig liefdespakket voor twee. Dit pakket bestond uit bonbons van Leonidas, een Rituals-pakket van Mooi Parfumerie een bloemenboeket van Bloeiend, een dinerbon van Martinus Eten & Drinken en een snoephartlolly en snoepjes en Candyshop. Dit alles werd gepresenteerd op een mooi dienblad van Blokker.

De winnaar is…

De uiteindelijke winnaar van dit pakket is Bernadette: zij maakte een liefdevolle foto samen met haar dochter. Zelf heeft ze Valentijnsdag verder niet heel uitbundig kunnen vieren: haar man heeft een spierziekte en ze moest ook voor de kinderen zorgen. Wel heeft ze de kinderen wat Valentijnsnoep gegeven en hebben ze ’s avonds pannenkoeken in hartjesvorm gegeten, vertelde ze bij het ophalen van het pakket. Ze was heel erg blij met al het moois en gaat er goed gebruik van maken.

Winnares Valentijnsactie de Hoven