Win tickets voor een fantastisch zomeruitje met De Hoven Passage

zomeruitje winnen bij de Hoven Passage

Maak je zomer onvergetelijk door een fantastisch zomeruitje met De Hoven Passage! Van zaterdag 1 juli tot en met zondag 23 juli maak je kans op fantastische tickets voor maar liefst drie verschillende pretparken: de Efteling, Walibi en Drievliet. Het enige wat je hoeft te doen is winkelen in De Hoven Passage.

Hoe maak je kans op de zomeruitjes? 

Meedoen is heel makkelijk. Bij alle winkels in De Hoven Passage liggen enveloppen. Doe minimaal twee kassabonnen van twee verschillende winkels in één envelop. De kassabonnen moeten bij elkaar opgeteld minimaal € 25,- zijn. Vul de gevraagde gegevens in en lever de envelop in in een van de drie boxen op het plein bij Kippie. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Hoe meer enveloppen je inlevert, hoe meer kans je maakt op een zomeruitje voor vier personen.

Uit welke pretparken kan je kiezen?

De gelukkige winnaars ontvangen 4 toegangstickets voor de volgende pretparken:

  • 6 sets van 4 toegangstickets voor de Efteling
  • 12 sets van 4 toegangstickets voor Walibi
  • 20 sets van 4 toegangstickets voor Drievliet

Wanneer hoor je of je in de prijzen bent gevallen?

Is jouw hart al sneller gaan kloppen? Wacht dan niet langer! Lever je enveloppen in vóór 23 juli en wie weet ontvang jij na 24 juli bericht dat je een van de prijswinnaars bent. Vergeet niet om je gewonnen tickets uiterlijk vóór 27 augustus op te halen bij The Read Shop Kempers. Mis deze kans niet om jouw zomer onvergetelijk te maken met een opwindend avontuur in een pretpark naar keuze!

maak kans op een zomeruitje bij een pretpark