Verwen jouw huisdier op Dierendag: 3 winkels in De Hoven Passage om jouw huisdier in de watten te leggen

Dierendag

Op 4 oktober is het weer Dierendag! Dat betekent dat het weer tijd is om aan jouw hond, kat, goudvis of ander huisdier duidelijk te maken hoeveel je van hem of haar houdt. Loop even langs bij deze winkels en shop een cadeautje voor jouw huisdier.

Wibra: verwennerij voor je dier

Wibra helpt je graag het alledaagse gezinsleven leuker en gemakkelijker te maken – en daar hoort natuurlijk ook een blij huisdier bij. Denk bijvoorbeeld aan honden- of kattenvoer, maar ook speeltjes en knuffels. Lekker scherp geprijsd, zoals je van Wibra gewend bent.

HEMA: hippe speeltjes voor ieder dier

Alles van HEMA is hip, dus ook de speeltjes die je er voor je huisdier kunt kopen. Dankzij de bekende ronde prijzen geef je er nooit te veel uit. Met het assortiment van HEMA kun jij jouw huisdier vast en zeker in de watten leggen.

Jumbo: culinair genieten

Je huisdier is natuurlijk op z’n gelukkigst als hij kan genieten van een culinair dieet op Dierendag. Dat vind je bij Jumbo. Denk bijvoorbeeld aan het gebruikelijke voer voor je hond of kat, maar ook aan lekkere extra’s. Ontdek zelf welk voer jouw dier het lekkerst vindt.