Zo helpt De Hoven Passage jou met je goede voornemens in het nieuwe jaar 2024

Goede voornemens

Iedereen kent het: na de feestdagen is het tijd voor goede voornemens. Maar hoe houd je je daar ook daadwerkelijk aan? Daar helpt De Hoven Passage in Delft je graag bij.

Meer boeken lezen

Van lezen word je een beter mens, dat weten we allemaal. Maar hoe bouw je je dagelijkse leesmomentje in in je drukke leven? Een goed boek of een lekker tijdschrift kan daar zeker bij helpen. Je vindt ze bij de Readshop en Primera in De Hoven Passage.

Beter voor jezelf zorgen

De kerstdagen zijn vaak al stressvol genoeg. Hoe zorg je dan toch dat je ontspannen het nieuwe jaar in gaat? Een schoonheidsbehandeling bij Just Beauty helpt je daar vast en zeker bij. Bekijk het uitgebreide assortiment en plan snel een afspraak in. Dat zijn pas goede voornemens.

Meer bewegen

Veel eten en weinig bewegen, die combinatie komt tijdens de feestdagen veel voor. Gelukkig is er hoop: wanneer je in het nieuwe jaar wat vaker de fiets pakt, zijn die kerstkilo’s er zo weer af. Zo kun je gemakkelijk jouw goede voornemens om meer te bewegen in gang zetten. Dankzij het brede aanbod van Super Fietsen blijf jij in 2024 in beweging.

Meer omkijken naar een ander

Wanneer het druk is, denk je algauw iets minder aan een ander en iets meer aan jezelf. Hoe laat je in het nieuwe jaar toch weten dat je wel degelijk aan een ander denkt? Dat doe je bijvoorbeeld met een bosje bloemen van Bloeiend. Kies een van de bestaande boeketten of stel zelf iets samen, en kies er een leuk kaartje bij.