Deze 4 plekken in De Hoven Passage maken jouw kerstontbijt tot een succes met de beste ingrediënten

Kerstontbijt

Wanneer de hele familie tijdens de feestdagen aanschuift bij het kerstontbijt, wil je natuurlijk wel uitpakken. Gelukkig kan dat wanneer je shopt in De Hoven Passage in Delft. Hier haal je de beste ingrediënten voor het kerstontbijt. We lichten een paar handige winkels voor je uit.

Voor een hartige bite: Kaas- en Notenbar Steijger

Ben je op zoek naar de perfecte hartige aankleding van jouw kerstontbijt? Kaas- en Notenbar Steijger heeft gegarandeerd wat je zoekt! Deze ambachtelijke zaak is gespecialiseerd in kaas, noten en zuidvruchten. Inmiddels heeft de derde generatie Steijger zich al gemeld om deze familiezaak voort te zetten. En die ervaring proef je.

Voor de zoetekauw: Leonidas

De echte chocoladekenner weet waar je je chocolade moet halen: bij Leonidas. Echte cadeautjes zijn het, zo mooi zijn deze chocolaatjes ingepakt. Wat je binnenin vindt? Daar kun je je eindeloos door laten verrassen. Of het nu praliné zal zijn of koffiesmaak, je zult er hoe dan ook van genieten. Feestelijk om toe te voegen aan de kerstontbijttafel.

Voor heerlijke vleeswaren: Slagerij Öz Halk

Nieuw in De Hoven Passage: Slagerij Öz Halk! Hier vind je de beste vleeswaren. Handig om jouw kerstonbijt mee aan te kleden.

Voor alles wat zwemt: Vishandel Vistotaal

Van oorsprong was alleen vrijdag visdag, maar wanneer Vishandel Vistotaal om de hoek zit, wil je dat er iedere dag een lekkere portie vis op tafel komt! Deze vishandel De Hoven Passage in Delft heeft een breed assortiment van verschillende vissoorten. Op zoek naar lekkere gerookte zalm voor tijdens de feestdagen? Zoek niet verder en loop langs bij Vishandel Vistotaal. Waar verras jij jezelf mee tijdens het kerstontbijt?