Koningsdag-proof met De Hoven Passage

Paper cut crown with an inscription koningsdag hold with hands against blue sky
Met Koningsdag in het vooruitzicht zijn veel mensen druk bezig met het plannen van hun festiviteiten en het samenstellen van de perfecte outfit. Maar naast een mooie oranje outfit, zijn er nog tal van andere zaken die niet mogen ontbreken op deze feestelijke dag. Denk bijvoorbeeld aan feestartikelen, lekkernijen en andere party-essentials. In De Hoven Passage vind je alles wat je nodig hebt om Koningsdag in stijl te vieren. Van speciale Koningsdag kledingcollecties tot feestartikelen en lekkernijen: in deze blog laten we je zien wat er allemaal te vinden is in De Hoven Passage om jouw Koningsdag tot een groot succes te maken.

Dress like a royal met Shoeby

Met Koningsdag voor de deur zijn veel mensen op zoek naar de perfecte outfit om deze feestelijke dag in stijl te vieren. Bij Shoeby in De Hoven Passage Delft kunnen liefhebbers van oranje kleding hun hart ophalen. De winkel heeft namelijk een speciale Koningsdag kledingcollectie samengesteld, met tal van items in de nationale kleur. Van oranje T-shirts en tops tot aan rokken en accessoires: bij Shoeby vind je alles wat je nodig hebt om helemaal in stijl te zijn op Koningsdag. Met deze collectie wordt het nog makkelijker om de juiste outfit samen te stellen en volop te genieten van deze feestelijke dag.

Hijs jezelf in het oranje met Blokker

Naast de perfecte oranje outfit, zijn er nog tal van andere party-essentials die je nodig hebt om volop te kunnen genieten van Koningsdag. Bij Blokker in De Hoven Passage Delft ben je hiervoor aan het juiste adres. De winkel heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan feestartikelen die niet mogen ontbreken op deze feestelijke dag. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleurrijke zonnebrillen, haarspray in de kleuren van de Nederlandse vlag, schmink om je gezicht helemaal in stijl te versieren en natuurlijk de bekende oranje hoedjes. Met deze party-essentials van Blokker maak je je outfit helemaal af en ben je klaar om samen met vrienden en familie te genieten van de gezelligheid en festiviteiten op Koningsdag.

Oranje petit fours cakejes van Bakker Ammerlaan

Een Koningsdag viering is niet compleet zonder wat lekkers om van te smullen. Bij Bakker Ammerlaan hebben ze daarom iets speciaals voor deze feestelijke dag: oranje petit fours cakejes! Deze heerlijke gebakjes zijn oranje versierd, met een Nederlandse vlaggetje en zijn perfect om te delen met vrienden en familie. Bovendien zijn deze oranje petit fours cakejes van Bakker Ammerlaan ook nog eens zeer betaalbaar: voor slechts €1,85 per stuk kun je al genieten van deze lekkernijen. Dus kom langs bij Bakker Ammerlaan in De Hoven Passage!