Doe jij ook mee met Movember? In deze 3 winkels kun je terecht om jouw baard te onderhouden

Movember

Het is voor mannen vaste prik in november: Movember en dus je snor laten staan. Dat doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor het goede doel: hiermee vraag je aandacht voor prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man in het algemeen. Als je meedoet aan zo’n trend, wil je natuurlijk wel dat het goed gebeurt. Loop daarom even langs bij deze zaken.

Kruidvat: alle benodigdheden voor de perfecte snor

Gezichtsbeharing vraagt om aandacht én om de juiste spullen. Bij Kruidvat kun je terecht voor alle benodigdheden voor het bijhouden van jouw snor tijdens Movember. Denk bijvoorbeeld aan mesjes of een scheerapparaat, maar ook aan het juiste scheerschuim.

Holland & Barrett: oog voor de natuur

Wil je extra aandacht besteden aan de herkomst van de producten die je gebruikt? Loopt dan even langs bij Holland & Barrett. De scheerspullen die je hier in de schappen vindt, zijn geproduceerd met aandacht voor Moeder Natuur. Dat scheert net een stukje lekkerder.

Teamkappers: professioneel knippen en scheren

Durf je het niet aan om zelf je snor bij te punten? Maak dan een wandelingetje naar Teamkappers. Deze professionals staan voor jou klaar tijdens Movember om je snor een goede knipbeurt te geven. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt.