Last-minute shoppen voor de Kerst? Ontdek welke openingstijden gelden voor winkels op zondag 24 december

Openingstijden

Met de feestdagen voor de deur is het handig om te weten welke winkels open zijn op zondag 24 december. Terwijl veel mensen zich voorbereiden op gezellige feestdagen, zijn er toch een hoop ondernemers die hun deuren openen voor de last-minute shoppers en degenen die nog een paar essentiële items nodig hebben.

Diverse supermarkten en levensmiddelenwinkels zijn op 24 december gewoon open. Gelukkig maar, want zo kun jij last-minute nog kakelverse ingrediënten kopen voor het kerstdiner. Bovendien zullen sommige horecazaken ook hun deuren openen voor de mensen die liever uit eten gaan met de Kerst.

Last-minute shoppen

Maar niet alleen de horeca en de supermarkten hebben aangepaste openingstijden op deze speciale dag. Ook een aantal andere ondernemers hebben besloten om open te zijn, zodat je je last-minute cadeaus kunt kopen of misschien die ene gebroken kerstbal nog kunt vervangen.

Openingstijden checken

Wil je zeker weten wat de openingstijden zijn van jouw favoriete winkel op zondag 24 december? Neem dan voor de zekerheid een kijkje op de website van de desbetreffende winkel. Veel ondernemingen communiceren hun openingstijden en speciale kerstregelingen via hun online kanalen. Zo voorkom je teleurstellingen en kun je optimaal genieten van de feestdagen, wetende dat je alles in huis hebt wat je nodig hebt.