Houd je ogen en oren gemakkelijk op peil: 4 opticiens en audiciens in De Hoven Passage

Opticiens

Je ogen en oren zijn je belangrijkste bezit. Daarom kun je in De Hoven Passage terecht bij meerdere audiciens en opticiens om je zicht en gehoor te testen. Weet je niet zeker of je alles nog wel goed ziet of hoort? Breng voor de zekerheid een bezoekje aan een van deze opticiens en audiciens in De Hoven Passage.

Gegarandeerd goed horen dankzij de audiciens van Hessel van Twist Hoorspeciaalzaak

Goed kunnen horen is essentieel: het zorgt ervoor dat je je veilig kunt bewegen door het verkeer, dat je kunt luisteren naar jouw favoriete muziek en dat je kunt genieten van een goed gesprek. Dat alles beseffen ze bij Hessel van Twist Hoorspeciaalzaak maar al te goed. Hier kun je rekenen op het vakmanschap en de toewijding die je van een hoorzorgprofessional mag verwachten. Zelfstandig audicien Hessel van Twist is niet gebonden aan voorschriften vanuit een moederbedrijf en kan daardoor persoonlijke service en dienstverlening bieden. Natuurlijk word je altijd geholpen door een volledig gediplomeerde audicien.

Alles weer scherp zien dankzij de opticiens van Pearle Studio

Je ogen verdienen de beste zorg van de wereld. Met je ogen moet je een leven lang doen, en dus is het des te belangrijker dat jouw bril of contactlenzen je op geen enkele manier irritatie bezorgen. Sterker nog: de bedoeling is juist dat je ervan gaat stralen! Pearle Studio is een van de beste opticiens van Nederland, en dat voor een schappelijke prijs. Want een mooi brilmontuur en kwalitatief goede lenzen hoeven niet duur te zijn. Ook voor de mooiste zonnebrillen kun je bij Pearle Studio terecht, bijvoorbeeld van de merken Gucci, Ray-Ban en Polaroid.

Goed zien voor een lage prijs bij de opticiens van Hans Anders

Wie kent Hans Anders niet? Als je voor een voordelige prijs een mooi brilmontuur op je neus wilt hebben, moet je bij Hans Anders zijn. Ook voor lenzen ben je bij Hans Anders aan het goede adres. En wist je dat je bij Hans Anders ook terechtkunt voor hoortoestellen en andere hoorproducten? Twijfel je of je een hoortoestel of een bril nodig hebt? Maak een gratis afspraak voor een deskundige oog- of oormeting. Je hoeft niet te wachten: je bent meteen aan de beurt.

Check je ogen én oren op één plek bij opticien en audicien Specsavers

Specsavers is specialist in het oog én het oor. Bij Specsavers kun je kiezen uit meer dan duizend monturen voor jouw nieuwe brillenglazen. Ben je eerder op zoek naar een onzichtbare oplossing? Dan bieden contactlenzen uitkomst. Bij Specsavers kun je kiezen uit verschillende merken, zoals Biofinity, Air Optix en Easyvision. Heb je vragen over je oren? Ook dan biedt Specsavers uitkomst. Laat vrijblijvend je gehoor testen en maak gratis gebruik van een hoortoestel op proef, waarmee je kunt kijken wat goed bij jou past. De gediplomeerde opticiens en audiciens van Specsavers helpen je graag verder.