Bereid je voor op het strand met De Hoven Passage: 3 must-have items die je niet kunt missen!

kinderen die lol hebben op het strand

Met het slechte weer eindelijk achter de rug, is het tijd om te genieten van het stralende weer en een heerlijke dag aan de zee. Of je nu wilt luieren in de zon of actief bezig wilt zijn, bij de Hoven Passage vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde stranddag.

Een strandlaken om de hele dag op te relaxen

In de zinderende zomerhitte, wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de stranden uitnodigen tot ontspanning, is er één accessoire dat absoluut onmisbaar is: een strandlaken. Het vrolijke ontwerp van dit laken van de HEMA brengt je meteen in de vakantiestemming. Het is gemaakt van zacht en absorberend materiaal, zodat je jezelf meteen kunt droogmaken na een verfrissende duik. 

Strandlaken

Op avontuur met het duikmasker van Blokker

Strand duikmasker

Ga jij liever op avontuur uit? Dan is dit duikmasker van de Blokker in de Hoven Passage perfect voor jou. Duik in het water en ontdek een heel nieuwe wereld die normaal gesproken verborgen blijft. Je kunt gewoon ademen zonder mondstuk en heerlijk ronddobberen in zee. Het masker beslaat niet en de snorkel sluit automatisch af zodra je onder water gaat zodat je geen water binnenkrijgt. Om al je avonturen vast te leggen kan je ook een Actioncamera bevestigen.

Maak je strandavonturen compleet met een tennisset van Wibra

Beleef het ultieme strandplezier met deze tennisset van de Wibra in de Hoven Passage. Met twee rackets, verkrijgbaar in drie levendige kleuren, en een tennisballetje en shuttle, ben jij klaar voor eindeloos speelplezier. Welk van je vrienden versla jij deze zomer?

Strand racket