Heb jij al een valentijnscadeau? Met deze 4 tips laat jij jouw geliefde extra speciaal voelen

Valentijnscadeau

Valentijnsdag, de dag van de liefde, staat voor de deur. Het is het perfecte moment om je geliefde te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Bij De Hoven Passage begrijpen we dat het soms een uitdaging kan zijn om met het perfecte valentijnscadeau te komen. Geen zorgen! Wij denken graag met je mee en delen met liefde enkele tips om de dag van de liefde onvergetelijk te maken.

Bloemschikken

Een bosje bloemen is altijd goed. Maar wel een beetje cliché. Hoe maak je dit valentijnscadeau toch speciaal? Door zelf een bosje bloemen te maken. Zoek de favoriete bloemen uit van jouw geliefde bij Bloeiend in De Hoven Passage en ga zelf aan de slag. Wil je nog een stapje verder gaan? Creëer een snackboeket met favoriete snacks van de Jumbo of Candy Shop. Bevestig ze aan stokjes en bind ze samen tot een smakelijk boeket. Een gebaar als deze tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van jouw partner.

Diner voor twee

Reserveer een tafel bij een van de sfeervolle restaurants in De Hoven Passage, zoals Martinus Eten en Drinken. Kies voor een romantisch diner bij kaarslicht en geniet zelfs van live muziek op Valentijnsdag. Neem er een heerlijk glaasje bubbels bij en vier samen de liefde.

Wellness vanuit huis

Valentijnsdag draait om quality time met je partner. En wat is er beter dan samen ontspannen in huiselijke sfeer? Maak van jouw huis een wellnessoord door gezichtsmaskers te halen bij Kruidvat, massageolie bij DA, en verzorgende bodylotion bij Mooi Parfumerie. Zo kunnen jullie samen ontspannen en genieten van elkaars gezelschap zonder afleiding. Dat is pas een valentijnscadeau.

Sieraad uitzoeken

Het geven van een sieraad op Valentijnsdag is altijd speciaal, maar het kan lastig zijn om het perfecte stuk te kiezen. Maak er een dagje uit van! Ga lunchen bij een van de horecagelegenheden in De Hoven Passage en breng vervolgens een bezoek aan de juweliers zoals Esta Jewellery en Lucardi voor een valentijnscadeau. Op deze manier geef je niet alleen een prachtig sieraad cadeau, maar creëer je ook waardevolle quality time samen.