Valentijnsdag in De Hoven Passage

Roze hart van vuurwerk voor Valentijnsdag

Polaroidfoto’s maken op Valentijnsdag

Rondom Valentijnsdag is er van alles te doen in De Hoven Passage. Op 11 februari kun je jou en je geliefde laten vastleggen op de gevoelige plaat. Met een polaroidcamera en romantische props wordt deze foto een onvergetelijk souvenir.

Romantisch diner met livemuziek

Romantisch uit eten op Valentijndag? Dat kan bij Martinus Eten & Drinken. Op 14 februari geniet je vanaf 18.00 uur van een heerlijk Valentijnsdiner, onder het genot van de livemuziek van Acoustic Troubadour. Reserveren kan via www.martinusetenendrinken.nl of door te bellen naar 015 303 0764.

Valentijnsgedicht laten schrijven

In het weekend voorafgaand aan de meest romantische dag van het jaar is in De Hoven Passage van alles te belleven. Op zaterdag 11 februari kun je tussen 10.00 en 16.00 uur bij Boekhandel Kempers een gratis Valentijnsgedicht laten schrijven door woordentovenaar Jan Jense. Natuurlijk vind je bij Boekhandel Kempers nog veel meer originele Valentijnscadeaus. 

Romantische cadeaus shoppen

Op zoek naar een romantisch cadeau voor jouw Valentijn? Ook dat kan natuurlijk in De Hoven Passage. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk geurende bos bloemen van Bloeiend of een mooi sieraad van Lucardi. Bekijk alle winkels in De Hoven Passage hier.