Wat te doen in Delft? Ontdek alle activiteiten tijdens de decembermaand in De Hoven Passage

wat te doen in Delft

De decembermaand staat voor de deur! Dat betekent dat er meer tijd is om er met het hele gezin op uit te trekken. Maar weet je niet wat te doen in Delft? Gelukkig is er in De Hoven Passage in Delft genoeg te doen. Kom langs bij de optredens van Koorschool Delft en Shantykoor IJgenweiss en vang een glimp op van de Kerstman! Ben je benieuwd naar alle activiteiten? Neem een kijkje op de evenementenpagina.

13 december: Optreden Koorschool Delft

Laat je betoveren door de klanken van Koorschool Delft tijdens hun optreden in De Hoven Passage! Op woensdagmiddag 13 december treden zij maar liefst twee keer op: van 15.15 tot 16.00 uur en van 16.30 tot 17.15 uur. De getalenteerde zangers en zangeressen van Koorschool Delft zullen je verrassen met hun selectie liedjes. Het belooft een prachtige middag te worden, dus neem je vrienden en familie gezellig mee.

16 december: Christmas Gift Party

Ben jij ook nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Kom dan naar de Christmas Gift Party in De Hoven Passage! Op 16 december verwelkomen we je voor een dag vol verrassingen. Of je nu op zoek bent naar het ideale geschenk voor een dierbare of gewoon jezelf wilt trakteren, hier vind je zeker iets speciaals. Daarnaast maak je bij vertoon van je kassabon kans op leuke cadeaus. Tot dan!

16, 20 en 23 december: Bezoek van de Kerstman

Wat te doen in Delft? De feestdagen vieren met het bezoek van de Kerstman natuurlijk! Op zaterdag 16 december, woensdag 20 december en zaterdag 23 december verwelkomen we de Kerstman in deze winkelpassage in Delft. Tijdens deze dagen staat hij tussen 12.00 uur en 16.00 uur klaar om alle bezoekers te begroeten en de feestdagen in te luiden. Kom jij ook?

23 december: Optreden Shantykoor IJgenweiss

Geniet van de betoverende klanken van Shantykoor IJgenweiss tijdens een van hun optredens in De Hoven Passage! Op zaterdag 23 december kun je genieten van het gezang van het koor. De prachtige stemmen van de heren van IJgenweiss zullen de winkelpassage in een feestelijke stemming brengen. Kom jij 23 december ook naar De Hoven Passage voor een muzikale dag? Je bent welkom van 13.30 tot 15.00 uur.

Meer lezen over wat er te doen is in Delft? Bekijk de Uitagenda Delft.