Maak je klaar voor zomer 2023 met deze items uit De Hoven Passage

Jongetje op een surfboard op het strand in de zomer

De zomer staat weer voor de deur: de dagen worden langer en de temperatuur stijgt. Tijd voor dagenlang luieren aan het strand, een verfrissende duik in zee en relaxen met een boek op een matje. Ook kun je lekker eindeloze fietstochten maken. Wat heb je precies nodig voor zulke zomerse activiteiten? Bij De Hoven Passage vind je het allemaal!

Ga stralend de zomer tegemoet met een Zonnebril van Hans Anders

Een zonnebril is niet alleen handig om je ogen te beschermen, maar is ook een mooi accessoire dat je outfit net dat beetje extra geeft. Ga voor strak en modern of kleurrijk en frivool: de keuze is aan jou. De mooiste zonnebrillen vind je bij Hans Anders in De Hoven Passage. 

Plons de zomer in met zwemkleding van The Stone

Ga je binnenkort een weekendje weg of staat er een vakantie naar de zon op de planning? Waar zou jij dan zijn zonder je favoriete zwembroek of bikini? Maak de blits met zwemkleding van The Stone in De Hoven Passage. Daar vind je merken als Malelions , Airforce en Reinders. Bij The Stone vind je gegarandeerd wat je zoekt. 

Shine in de zon met een stijlvolle korte broek van Shoeby

Wanneer het kwik boven de twintig graden stijgt, is het tijd voor… Een korte broek! Die haal je natuurlijk ook in De Hoven Passage. Hier vind je gegarandeerd een model dat past bij jou én bij het warme seizoen. Of je nu op stap gaat of lekker in de zon wilt liggen: er is voor elke activiteit een geschikte korte broek bij de Shoeby.

Ontdek de zomer op twee wielen met een prachtige fiets van Superfietsen

Fietsen in de zomer is dubbel genieten: je bent buiten in de natuur én je beweegt ook nog eens. Maar dan moet je wel een beetje lekker kunnen trappen. De beste fietsen haal je bij Superfietsen in De Hoven Passage – compleet met accessoires om jouw fiets extra fleurig én comfortabel te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mand om je picknickspullen in kwijt te kunnen?

een vrouw die in de zomer op het strand ligt met een grote hoed en haar benen in de lucht