Nieuw schooljaar, nieuwe schoolspullen: 3 tips van De Hoven Passage

back to school schoolspullen

De zomervakantie loopt langzaam ten einde en dat betekent dat een nieuw schoolseizoen in zicht is. Of je nu staat te popelen om je vrienden weer te zien, als ouder de schoolspullen moet gaan halen, of allebei, Winkelcentrum De Hoven Passage staat voor je klaar. We hebben alles wat je nodig hebt om goed voorbereid en vol vertrouwen aan het nieuwe schooljaar te beginnen. In deze blog ontdek je waar je in De Hoven terecht kan met onze ‘Back to School’ tips!

Blokker: jouw bestemming voor allerlei schoolspullen

Bij Blokker in Winkelcentrum De Hoven Passage vind je een uitgebreid assortiment aan schoolspullen, perfect om goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Of je nu schrijfwaren, agenda’s, lunchboxen of andere praktische items zoekt, bij Blokker is het assortiment ruim en divers. De winkel biedt een uitgebreide selectie aan schoolbenodigdheden, zodat zowel leerlingen als ouders gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben. De duurzame kwaliteit en betaalbare prijzen maken het winkelen bij Blokker een slimme keuze. Zo ben je helemaal klaar voor een succesvol schooljaar!

Agenda’s en meer bij Hema

Ook bij Hema in De Hoven ben je aan het juiste adres voor allerlei schoolspullen. Vooral voor agenda’s zit je bij Hema goed. Met diverse stijlen en formaten kun je de perfecte agenda kiezen die bij jouw stijl past. Bovendien heeft Hema een ruim aanbod aan kaftpapier om je boeken mee te beschermen. Of je nu je notities wilt organiseren, je studieplanning wilt bijhouden of creatief aan de slag wilt, Hema heeft het allemaal. Met het gevarieerde assortiment ben je verzekerd van hoogwaardige producten waarmee je het schooljaar goed kan starten. 

Voorbereid naar school met The Readshop Kempers

En laten we The Readshop Kempers niet vergeten! Deze winkel in De Hoven Passage biedt eveneens een uitgebreid assortiment aan schoolspullen. Vooral voor taalvakken ben je hier aan het juiste adres. Ze hebben een scala aan woordenboeken en atlassen om je te ondersteunen bij je taal- en aardrijkskundelessen. Met hun ruime keuze aan naslagwerken en studiehulpmiddelen zorgt Readshop Kempers ervoor dat je altijd de juiste bronnen binnen handbereik hebt. Of je nu op zoek bent naar vertalingen, synoniemen of kaarten, je vindt het hier. Zo kom je goed voorbereid en met vertrouwen het schooljaar door!

Schoolspullen