Ga voor de goedkoopste boodschappen: 4 supermarkten in De Hoven Passage

Supermarkt

De dagelijkse boodschappen vormen een belangrijk onderdeel van je uitgavenpatroon. Des te belangrijker dat je juist bij het kiezen van jouw standaard supermarkt weet waarvoor je gaat. Ook het assortiment is natuurlijk van belang. Bij welke supermarkt in De Hoven Passage doe jij je boodschappen?

Gegarandeerd lage prijzen bij Dirk van den Broek

Dirk van den Broek is al jaren een vertrouwd gezicht in supermarktland. Bij Dirk van den Broek weet je zeker dat je niet te veel betaalt: wanneer in onderzoeken bonnetjes van verschillende Nederlandse supermarkten naast elkaar worden gelegd, komt Dirk van den Broek standaard als een van de goedkoopste supermarkten uit de test. Je hoeft dus voortaan niet meer te twijfelen waar je het best je boodschappen kunt halen: dat doe je gewoon bij Dirk. Let ook vooral op de scherpe aanbiedingen én op de tijdelijke artikelen die je in de supermarkt vindt.

Ga voor gezellig geel bij Jumbo

Je herkent supermarktketen Jumbo aan het gezellige geel, maar ook aan de schappelijke prijzen. Tegelijkertijd is het assortiment lekker breed. Bij Jumbo grijp je dus nooit mis, ook niet als je een luxe diner met speciale ingrediënten wilt koken. Heb je even geen zin om naar De Hoven Passage te komen? Dan kun je je boodschappen ook heel makkelijk en voordelig laten thuisbezorgen. Weet je vandaag niet wat je moet koken? Kook dan eens volgens een van de recepten van Jumbo – gegarandeerd voor een mooi prijsje.

Ronde supermarktprijzen bij HEMA

Wat ooit begon als de Hollandse Eenheid Maatschappij, kennen we nu in de volksmond als HEMA: je weet wel, die winkel waar je mooie ronde prijzen op de bordjes aantreft. Hier kost een product geen 95 cent, maar gewoon een euro. En dat geldt niet alleen voor de beroemde HEMA-rookworst, maar ook voor alle andere producten op de supermarktafdeling. Jong en oud winkelen allemaal bij HEMA – ook in De Hoven Passage in Delft.

Aziatisch koken met Ori Mart

Sinds kort is de Ori Mart geopend in De Hoven Passage in Delft. Hier vind je allerlei Aziatische producten en lekkernijen, waarmee jij eens een andere maaltijd in elkaar kunt draaien dan de gebruikelijke hutspot of Italiaanse schotel. Verras jezelf en je huisgenoten met producten van Ori Mart.