4 plekken voor de perfecte kerstbrunch in De Hoven Passage in Delft

Kerstbrunch

Het kerstfeest is begonnen wanneer de kerstbrunch kan beginnen. Alleen: waar haal je de lekkerste ingrediënten voor die brunch? Gelukkig valt het in De Hoven Passage in Delft genoeg lekkers te halen. Bij deze horecagelegenheden kun je deze kerstdagen allemaal terecht voor een overheerlijke kerstbrunch.

Amy’s Koffie en Broodjes

Je bent altijd van harte welkom bij Amy’s Koffie & Broodjes, en dus ook tijdens de kerstdagen! Van maandag tot en met zaterdag haal je hier de heerlijkste drankjes en broodjes. Kies een plekje, ga rustig zitten en neem een kijkje op de menukaart om te zien waar je op dat moment de meeste zin in hebt. Moet je meteen weer door? Dan kun je jouw kerstbrunch of -lunch naar keuze ook meenemen.

Martinus Eten en Drinken

Heb jij zin om je kerstbrunch te nuttigen op een gezellige plek? Dan kun je terecht bij Martinus Eten en Drinken in De Hoven Passage. Deze sfeervolle horecagelegenheid is ook tijdens de feestdagen geopend. Neem een kijkje op de uitgebreide menukaart en vind gegarandeerd een brunchgerecht naar jouw smaak.

Klein Seinpost

Zin in de lekkerste pannenkoeken en poffertjes tijdens de feestdagen? Die eet je bij Klein Seinpost. Al meer dan zestig jaar bakken ze die hier volgens authentiek recept. Bij Klein Seinpost kun je terecht voor een klassieke pannenkoek met appel en spek, of meer bijzondere vondsten, zoals vanille-ijs, kersen, advocaat en slagroom. Ook voor poffertjes met boerenjongens ben je hier aan het goede adres. Heb je even geen trek in een pannenkoek? Dan kun je ook kiezen voor een broodje, hamburger of biefstuk.

Het Hoekje

Tijdens de feestdagen even tot rust komen, ontspannen, kletsen of genieten van een kopje koffie? Bij het Hoekje kan het allemaal! Loop snel eens binnen, dan kom je eigenaren Hanci en Anita misschien wel tegen. Ze vertellen je graag van alles over het brede assortiment, inclusief het hele jaar door Italiaans schepijs. Of je nu trek hebt in een soepje, gehaktbal, biefstukje of ouderwetse pannenkoek, bij Het Hoekje hebben ze het – ook tijdens de kerstdagen.