Maak van Pasen een feestje: 5 tips van De Hoven Passage

Paashaas en kuikentje

Pasen staat weer voor de deur! En dat betekent gezelligheid, lekker eten en natuurlijk paaseieren. Winkelcentrum De Hoven Passage in Delft heeft alles in huis om van Pasen een succes te maken. In deze blog zetten we een aantal winkels op een rijtje die zich in De Hoven bevinden en waar je terecht kunt voor de leukste paasdecoraties, cadeaus en lekkernijen.


De paashaas op bezoek in De Hoven Passage

Zaterdag 8 april tussen 12.00 en 16.00 uur brengt de Paashaas een bezoek aan het winkelcentrum! Hij deelt de meest heerlijke eitjes uit! Kom gezellig langs en begeef je helemaal in de paassfeer. Bekijk hier meer informatie over het evenement.

Paasbrunch met Holland & Barrett

Een paasbrunch mag niet ontbreken tijdens de paasdagen, toch? En wat is er lekkerder dan zelfgebakken brood, fluffy pancakes, heerlijke spreads en exclusieve paasthee om van jouw brunch een culinair feestje te maken? Bij Holland & Barrett in winkelcentrum De Hoven Passage in Delft vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke paasbrunch. Natuurlijk hoort ook chocolade tijdens Pasen een plekje te krijgen op de brunchtafel. Bij Holland & Barrett hebben ze onweerstaanbare vegan paaseitjes met smaken als hazelnoot, kokos en framboos. Deze lekkere eitjes zijn een perfecte aanvulling op jouw paasbrunch.


Aan tafel met paasdecoraties van Blokker

Met Pasen is het leuk om extra aandacht te besteden aan het dekken van de tafel. Daarbij kunnen paasdecoraties natuurlijk niet ontbreken. Bij Blokker in De Hoven Passage vind je de mooiste paasdecoraties om jouw tafel helemaal in paassfeer te brengen. Van vrolijk gekleurde eierdopjes en servetten tot leuke tafelkleden en decoratiekuikentjes. Blokker heeft alles in huis om jouw paastafel compleet te maken.


Paasspullen voor elk paasfeest met HEMA

Hoe maak je jouw paasbrunch, -ontbijt of -diner extra leuk? Door de tafel mooi aan te kleden met de juiste paasspullen van HEMA. Kies jij voor klassieke paaspastels of ga je voor een moderne look? Voeg een vaas met paastakken toe en versier ‘m met hangertjes voor meer kleur. Knutsel zelf paasversiering en laat de kinderen eieren beschilderen. Maak de tafel af met mooie servetten, eierdopjes, servies en kaarsjes. HEMA heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagd paasfeest!


Chocolade paaseieren van Leonidas

Bij Leonidas heb je keuze uit twintig verschillende paaseitjes voor nog meer smulplezier tijdens Pasen. Zo wordt het een bonte paaseierenzoektocht! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Leonidas twee heerlijke nieuwe smaken gelanceerd: een paaseitje van pure chocolade met knisperende praliné en een paaseitje met kokosnootcrème in een jasje van melkchocolade. Smullen maar! Klik hier voor alle smaken.

Paaseieren en pasen van Leonidas