Dagje shoppen? De beste winkels in Delft vind je in De Hoven Passage. Wij geven je 4 tips.

Winkels in Delft

Wie De Hoven Passage niet kent, duikt vast het drukke historische centrum van Delft in om een middagje te shoppen bij winkels in Delft. Maar wist je dat je in De Hoven Passage minstens net zoveel mooi aanbod vindt? We zetten enkele tips voor je op een rijtje.

Kleding en schoenen: nieuw en tweedehands

Wist je dat je in De Hoven Passage een breed aanbod aan schoenen- en kledingwinkels vindt? Je kunt bijvoorbeeld langs bij landelijke ketens als Scapino en Shoeby, maar je vindt er ook lokale winkels, zoals Senorita Fashion en Mirror Shoes & More. Ben je er nog niet aan toe om je om je favoriete kleding gedag te zeggen? Loop dan langs bij De Hoven Kleding Reparatie. In deze winkels in Delft maken ze je kleding en schoenen weer als nieuw.

Bling bling: de mooiste juwelen

Iedere outfit wordt mooier van een mooi paar oorbellen, een ketting of een mooie armband. Goed nieuws: die shop je heel makkelijk in De Hoven Passage. Loop bijvoorbeeld binnen bij Lucardi, waar je de leukste cadeaus vindt – voor een ander of voor jezelf. Met de cadeausets in het assortiment van deze winkels in Delft kom je ook met Vader- en Moederdag, Kerst, Sinterklaas of Valentijnsdag gegarandeerd goed voor de dag. Wil je een eigen ontwerp laten maken? Dan kun je terecht bij Esta Jewellery. Bij deze winkels in Delft kun je ook terecht om je sieraad of horloge snel te laten repareren of de batterijen van je horloge laten vervangen.

Met een boek of tijdschrift op de bank

Hoe breng je je vrije tijd liever door dan met een lekker boek of een fijn tijdschrift? Voor allebei moet je in De Hoven Passage zijn. Check bijvoorbeeld het aanbod van The ReadShop Kempers: van romantiek tot geschiedenis, van politiek tot chicklit, in de schappen van The ReadShop vind je het allemaal. Ben je eerder op zoek naar wenskaarten, postzegels, cadeaukaarten of andere cadeaus? Primera heeft het! Je vindt in deze winkels in Delft giftcards voor hem en haar op het gebied van wonen, slapen, reizen, eten en nog veel meer. Ook telefoonaccessoires vind je bij Primera in het schap.

Tijd om uit te rusten: een hapje en een drankje

Shoppen is al vermoeiend genoeg, dus tussendoor even rust pakken is heel belangrijk. Gelukkig zijn daar in De Hoven Passage genoeg gelegenheden voor. Loop voor een lekker broodje langs bij Amy’s Koffie & Broodjes of Bakker Ammerlaan. Meer trek in een stukje taart? Dan is Multivlaai de plek voor jou. Voor warme maaltijden zijn Martinus Eten & Drinken en Klein Seinpost geschikt.