Een reis naar Disneyland Parijs: hoe Lies deze magische prijs won

De afgelopen weken liep in De Hoven Passage een bijzonder actie, waarbij een reis naar Disneyland Parijs te winnen viel. Door bonnetjes van winkels in De Hoven in te leveren met een waarde van minimaal €50 kon je deelnemen.  De winnaar is inmiddels gekozen, namelijk Lies! We spraken met haar over haar ervaring met de actie en haar plannen voor de reis.

Bonnetjes sparen

Toen we Lies vroegen hoe ze van de actie had gehoord, vertelde ze dat ze erachter was gekomen via de Facebookpagina van haar dochter en in De Hoven Passage zelf. Vervolgens hebben zij en haar dochter bonnetjes van verschillende winkels, zoals Hema, kaas- en notenbar Steijger, Readshop Kempers, Dirk van den Broek en nog meer winkels gebruikt om mee te doen aan de actie. Zo vertelde Lies: ‘Ik shop heel graag in De Hoven Passage. Alle winkels die ik nodig heb, zijn er te vinden. Het sparen van de bonnetjes was dus geen probleem.’ 

Uitslag

Toen Lies hoorde dat ze de reis naar Disneyland Parijs had gewonnen, was ze ongelooflijk opgewonden en blij. Ze weet ook al wie ze meeneemt naar het Franse pretpark, namelijk haar man en haar dochter. De winnares vertelde ons dat ze erg enthousiast is over de reis en niet kan wachten om te vertrekken. 

Niet de eerste keer

Lies is niet nieuw bij Disneyland Parijs: ze is er al twee keer eerder, in een ver verleden, geweest. Maar deze reis zal ook zeker weer bijzonder worden. We waren ook benieuwd of ze al had gekeken naar welke attracties ze wilde bezoeken. Ze vertelde ons dat ze fan is van alles wat er in Disneyland Parijs te doen is, zelfs van de hoge en snelle achtbanen. 

Wil je ook meedoen aan de acties in De Hoven Passage? Houd dan onze social media en website in de gaten. Wie weet ben jij de volgende winnaar!

Disneyland Parijs